Κερδίστε 3 πελάτες την ημέρα μέσα από το Facebook!

Ξεκινήστε σήμερα το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Επιχειρήσεων μέσω Social Media και δείτε τις πωλήσεις σας και τα έσοδα σας να αυξάνονται!

Στην O2 Connect, έπειτα από 8 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο Sales Management και στα Social Media, γνωρίζουμε σε βάθος τα εργαλεία του Facebook και τα αξιοποιούμε δημιουργώντας για εσάς ένα online σύστημα επικοινωνίας με τους πελάτες σας!

“Κύριος άξονας της δουλειάς μας είναι να σας φέρουμε πιο κοντά με τους πελάτες σας. Να τους μεταφέρουμε το μήνυμα της επιχείρησή σας με τον κατάλληλο τρόπο, να τους ακούσουμε, να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να κατανοήσουμε «αυτό που θέλουν οι πελάτες σας» ώστε να τους το προσφέρουμε.

Μήπως νιώθετε και εσείς ότι τα χρήματα που επενδύετε σε διαφήμιση δεν αξιοποιούνται;
Επενδύετε χρήματα και κρατάτε την σελίδα σας ενημερωμένη, αλλά δεν έχετε τους πελάτες που θα επιθυμούσατε ή που μπορείτε να υποστηρίξετε;
Πως θα σας φαινόταν αν γνωρίζατε τα ποσοστά επιτυχίας της κάθε κίνησής σας;
Ή αν γνωρίζετε πόσα χρήματα πρέπει να επενδύσετε για να κερδίσετε έναν πελάτη;

Οι επιχειρήσεις συχνά αντιμετωπίζουν τη διαφήμιση σαν κόστος και όχι σαν πηγή εισοδήματος. Αυτό συνήθως συμβαίνει, διότι οι επιχειρήσεις δε γνωρίζουν πόσα χρήματα επιστρέφονται για κάθε 1€ που επενδύουν. Μια πετυχημένη και παραγωγική καμπάνια απαιτεί γνώση και επαγγελματισμό, όπως ακριβώς και η δική σας δουλειά!

Θα εμπιστευόσασταν έναν social media manager να εξετάσει την υγεία σας?

Τότε γιατί να εμπιστευθείτε έναν γιατρό να ασχοληθεί με τα social media της επιχείρησης σας?

Οι μεμονωμένες και σπασμωδικές κινήσεις, δίχως οργανωμένη στρατηγική είναι βέβαιο ότι φέρνουν περιστασιακά αποτελέσματα

Στην Ο2 δημιουργούμε για εσάς ένα Oλοκληρωμένο Online Πρόγραμμα Ανάπτυξης Επιχειρήσεων μέσω Social Media, με μετρήσιμα αποτελέσματα και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των δικών σας πελατών!

Επικεντρωνόμαστε στο αποτέλεσμα και τις πωλήσεις αξιοποιώντας πλήρως τη δυναμική του Facebook.

Εάν έχετε προσπαθήσει να διαφημιστείτε ήδη στο Facebook, θα έχετε παρατηρήσει ότι συνεχώς γίνεται πιο πολύπλοκο και μια λάθος ή άστοχη κίνηση οδηγεί σε απώλεια των χρημάτων σας.

Το καλύτερο κομμάτι του Προγράμματος;

ΔΕΝ χρειάζεται καν να μάθετε πως λειτουργεί και να αφιερώσετε άπειρες ώρες σπαταλώντας χρόνο από την δουλειά σας.
Στην O2 Connect σχεδιάζουμε το δικό σας πρόγραμμα Ανάπτυξης και βλέπετε και εσείς τις πωλήσεις σας μέσω Facebook να εκτοξεύονται!

Latest Success Story: ρωτήστε μας πως καταφέραμε μέσα από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της Ο2 να τριπλασιάσουμε την παραγωγή ενός πελάτη μας!

Εταιρίες που μας έχουν εμπιστευθείΕταιρίες που μας έχουν εμπιστευθεί

---

Θέλετε να μελετήσουμε εάν το Facebook Advertising μπορεί να αναπτύξει
και τη δική σας επιχείρηση?

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια ΔΩΡΕΑΝ 30΄ αξιολόγηση.

Back to top