Χορηγούμενες Διαφημίσεις στο Facebook

Διαχείριση Διαφημίσεων στο FacebookΔιαχείριση Διαφημίσεων στο Facebook

---

Θέλετε να διαχειρίζεστε ΕΣΕΙΣ τη σελίδα σας, αλλά δυσκολεύεστε στις διαφημίσες στο Facebook;

O Social Media Manager σας, αναλαμβάνει τη δημιουργία, διαχείριση και βελτίωση της απόδοσης όλης της διαφημιστικής σας καμπάνιας!

Δημιουργία Μακέτας
Δημιουργία Σλογκαν και Επικοινωνιακού Μηνύματος
Πλήρης Προσαρμογή στο Περιβάλλον του Facebook
Επιλογή του Κατάλληλου Objective

Σωστό και αποδοτικό Targeting
Πλήρης Διαχείριση του Ad Manager
Συνεχής Παρακολούθηση και Βελτίωση της Απόδοσης
Μηνιαία Reports και Στατιστικά

Διαφημίσεις στο FacebookΔιαφημίσεις στο Facebook

Οι διαφημίσεις στο Facebook έχουν πολλαπλά οφέλη για την επιχείρησή σας! Με τη δυνατότητα δημιουργίας πολύ στοχευμένων διαφημίσεων, ο Social Media Advertiser προσφέρει στο κοινό σας την πληροφορία που χρειάζεται, με τον πιο αποδοτικό τρόπο, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Με την συνεχή ανάπτυξη του Facebook, καθημερινά υπάρχουν νέα σύχρονα εργαλεία, με τα οποία δημιουργούμε ολοένα και πιο αποδοτικές καμπάνιες

Εξειδίκευση στο Facebook AdvertisingΕξειδίκευση στο Facebook Advertising

Ένας έμπειρος Social Media Specialist θα εργαστεί εξ’ολοκλήρου για τη δημιουργία των δικών σας διαφημίσεων στο Facebook. Θα συνεργαστεί με την ομάδα σας ή μαζί σας πολύ στενά, ώστε να δημιουργήσει όλη την στρατηγική και εκτέλεση των διαφημιστικών ενεργειών της επιχείρησής σας.

Αναλόγως επιθυμητού αποτελέσματος (περισσότερη απήχηση, μεγαλύτερο ποσοστό αντιδράσεων, προσέλκυση νέων Leads ή αύξηση πωλήσεων) η ομάδα μας θα εργαστεί σκληρά με στόχο να δημιουργήσει στοχευμένες καμπάνιες, ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η προτεραιότητά μας είναι να επιλέξουμε την κατάλληλη στρατηγική για την επιχείρησή σας για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους ΔΙΚΟΥΣ σας ΣΤΟΧΟΥΣ!

Στοχεύοντας το Σωστό ΚοινόΣτοχεύοντας το Σωστό Κοινό

Στην Ελλάδα υπάρχουν 5.200.000 εγγεγραμμένοι χρήστες, από τους οποίους το 81% χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Facebook σε καθημερινή βάση. Δημιουργώνας μια διαφήμιση επιλέγουμε το κομμάτι του πληθυσμού που επιθυμούμε να διαφημιστούμε αναλόγως τοποθεσίας, ηλικίας, ενδιαφερόντων κ.α.

Με το Facebook επιλέγουμε εμείς το κοινό και διαφημιζόμαστε μόνο σε αυτό. Στην O2 Connect γνωρίζουμε με ακρίβεια τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην επιλογή του κατάλληλου κοινού, πετυχαίνουμε υψηλά CTR (Click Through Rate) και Conversion Rates προβάλλοντας το κατάλληλο μήνυμα στο κατάλληλο κοινό!

Mobile AdvertisingMobile Advertising

Τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets είναι πλέον αναπόσπαστο και πολλές φορές απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας! Χρησιμοποιούμε το κινητό τηλέφωνο και τα tablet καθημερινά για έρθουμε σε επαφή με τους φίλους μας, την οικογένειά μας, να κάνουμε τις ηλεκτρονικές μας αγορές, να επικοινωνήσουμε και γενικά για οτιδήποτε χρειαστούμε!

Παγκοσμίως πάνω από 700.000.000 χρήστες χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να επισκευθούν το Facebook καθημερινά και κατα τη διάρκεια της περιήγησής τους βλέπουν διαφημίσεις ανάμεσα στα νέα της οικογένειάς τους ή των φίλων τους. Έτσι αξιοποιώντας τα συγκεκριμένα συναισθήματα, το Facebook έχει καταφέρει να αυξήσει το engagement των χρηστών στις διαφημίσεις που τους ενδιαφέρουν!

Λύσεις για ΟΛΕΣ τις ΕπιχειρήσειςΛύσεις για ΟΛΕΣ τις Επιχειρήσεις

Το Facebook έχει προσαρμόσει τη διαφημιστική του πλατφόρμα, έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησησης. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν μια εφαρμογή, να δουν video, να προσθέσουν προϊόντα στο καλάθι, να κλείσουν ένα ραντεβού ή να λάβουν πληροφορίες σχετικά με την ακριβή τοποθεσία της επιχείρησή σας!

Οποιαδήποτε ανάγκη έχετε ως επιχείρηση, με τις διαφημίσεις στο Facebook έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να πετύχουμε τους στόχους σας!

Live Στατιστικά & Αναλύσεις!Live Στατιστικά & Αναλύσεις!

Ακόμα ένας λόγος για να επιλέξετε τις διαφημίσεις στο Facebook είναι η δυνατότητα LIVE παρακολούθησης της καμπάνιας. Οι αντιδράσεις του κοινού, τα στατιστικά αντίδρασης, το κόστος ανά αντίδραση και άλλες πολύτιμες πληροφορίες αντλούνται σε πραγματικό χρόνο!

Έτσι, ερμηνεύοντας σωστά όλα τα στατιστικά, ελαχιστοποιούμε το περιθώριο λάθους, βελτιώνοντας συνεχώς τις ενέργειές μας!

Back to top